Over ons

Onafhankelijk financieel advies van Wealth Planning

Persoonlijk contact

Wij werken voornamelijk op basis van persoonlijk contacten en gebruiken bij onze advisering geavanceerdere manieren dan de meeste andere financiële planners en traditionele Assurantie Tussenpersonen. Hierdoor kennen wij u beter en kunnen wij beter inspelen op uw wensen en behoeften, de gemaakte planning zal namelijk regelmatig moeten worden bijgestuurd aan de hand van uw eigen behoeftes, ontwikkeling en externe invloeden zoals de steeds veranderende overheid en de ontwikkelingen van de wereldwijde markten.

Hoe meer succes u krijgt, hoe moeilijker het kan zijn om uw vermogen te beheren en uw vermogen zo optimaal mogelijk in te zetten. De situatie is vaak complex, mede opgebouwd door een verleden van verschillende adviezen, producten en fiscaliteiten.

Standaard producten die de tussenpersoon van de plank haalt en hier provisie van ontvangt brengen vaak niet voldoende op en helpen u vandaar te weinig met uw lange termijn doelstelling.

“Wij wilden het anders…”

Wij willen een adviesbureau gericht op eerlijkheid, vertrouwen, en integriteit.
Gericht op levenslange relaties die klanten echt waarderen.
Onze advies relatie is gericht op u en uw eigen situatie en problemen.
Wij ontvangen geen provisies van banken of verzekeraars met betrekking tot producten die in onze financiële plannen voorkomen.
Onze beloning is gebaseerd op de vergoeding die u betaald voor de diensten die wij voor u verrichten, helder en transparant.
Op deze wijze kunt u er altijd zeker van zijn dat wij in uw belang handelen en niet in het onze.